2019-07-31 430 浏览
不得不佩服我朋友嘅毅力,佢参加咗保险公司嘅健康计划,因为持之以恒嘅实践,换咗好多张以奖励形式嘅戏飞返嚟🤩 呢日 #小秘书 仲好荣幸被邀请一齐去睇 Spider-Man 🕷 因为仲有排都未够钟,我哋就先行去后街揾嘢食,到够钟再返嚟。本来我哋系想去茶餐厅嘅,不过行吓行吓见到有间「花园餐厅」喺前边,朋友突然想入去怀旧吓😌 今日佢系我哋嘅 #主子,我当然听哂佢话啦🤪 由于大厅嘅座位已经坐满人,服务员带我地经过一条冷巷入去一个似临时搭建嘅地方😌 患有「选择困难症」嘅我就钟意跟大队,叫咗个下午茶餐 #鸡扒沙律 跟 #冻柠茶。件 #鸡扒 喺表面睇嚟都唔差嘅,不过当我咬咗一啖,已经唔敢再食落去😣 件 #鸡扒 成阵雪味... 真系食唔落口!怪不得厨师要摆咁多调味料加酱汁上去🤯 我只好选择放弃,用杯 #柠檬茶 嚟填肚啦!😣

2019-07-21
$48.66 (下午茶)