2022-07-09
偶然公司放Lunch 发现一间想试堂很久的Studio在附近开张, 到访想问一问资料, 点知企满哂人, 原来呢间出名空中舞蹈既Pole Beat Studio 联乘 nn Coffee 合作, 所以呢间系香港暂时唯一一间以空中舞蹈做主题既Coffee Shop, 职员好nice, 仲透露日后会有表演睇。事不宜迟, 即刻介绍下今次到访试既食物蜜糖烤紫薯羽衣甘蓝配焦糖无花果呢个前菜非常出色❤️, 原本叫俾自己食, 因为朋友唔食羽衣甘蓝, 估唔到佢用焦糖烤完之后, 完全另一层次,俾姊妹们抢哂😭😭 , 无花果味道相当鲜甜, 用嚟开胃一流!澳洲肉眼牛扒肉眼牛扒价钱好底食, 块扒好大块, 适合食肉兽们, 今次我叫五成, 厨师控制生熟度方面非常好, 相当满足!Around The World姊妹order了一杯 cocktail , 呢杯Around The World 上盘非常Fantasy, 会令人心入面有种Wa 一声既感觉, 但好多出面饮既都系得外表, 要试过先见真章, 点知一饮非常有惊喜, 阵阵既云呢拿味, 酒既份量刚刚好唔会太抢, 又甜甜地, 少女们一定钟意~当晚我即场报了试堂, 体验都相当
事不宜迟, 即刻介绍下今次到访试既食物
蜜糖烤紫薯羽衣甘蓝配焦糖无花果
澳洲肉眼牛扒
Around The World
当晚我即场报了试堂, 体验都相当好, 已经决定会继续报堂。
整体呢间Pole Beat X nn Coffee & Gin, 食物, 饮品, 甚至课堂都令人相当满意, 一定会再试其他食物及Cocktail, 好期待表演当日饮野睇表演既场景。