餐厅: 煌苑
资讯:

开acc以来睇文多过打文,今日终于忍吾住帮呢间野开齐写食评!劣!呢间酒楼曾经被blogger/ 杂志喻为亲子餐厅,空中花园有小型游乐区+影相区域。阳光普照,难得放假开开心心带2个小朋友山长水远来叹茶,谂住小朋友又可以放电,大人又可以舒服抖下。点之一到步门口已被告知空中花园午市关闭!失望!谂住算啦,带住小朋友肚饿,尽管试下味道如何。叫左8个点心,无样得!叉烧包+叉烧肠粉(叉烧超难食,又硬又咸!),小笼包无汁都预左,个皮又硬又un!箩白榚我仔本应最爱,暖近乎冻既!咸蛋瘦肉粥得5-6条肉丝咸蛋仲冻既!其他点心都费事打...!嬲嬲地问埋原因点解空中花园关左(以我所知1月仲有开试过报纸)点知都系一个个大话!门口知客话只系开比夜晚婚宴!到入门口个西装阿叔又话因为无人打理,所以滑梯好多尘㖞!跟住个针水阿姐就话新年后午市吾再对外开放但吾肯讲原因!另外个茶水阿姐话经理决定!最后有个点心阿姨道出真相话因为个个客都因为有个花园而吾肯交枱返吾到枱㖞!多余!sell自己有花园既酒楼但吾开啰!

2018-03-24