2023-08-26
early dinner 拣bar 真系好爽,唔洗等位,人又未多,讲咩秘密都唔怕!餐厅楼底好高,面积都几大。而且场内有一啲娱乐设施,例如桌球、掟飞镖、Band。好似话某啲时段系会有现场音乐,而且再夜啲即刻可以上台唱歌烧鹅好抵食,上面嘅系蒜蓉酱,烧完之后都唔会太干鸭入去仲系好Juice,而且几新鲜。鸡翼系单骨鸡翼,食咗啲上嚟劲方便。因为唔系好食得辣,所以拣咗呢一个个味会少少似土匪鸡翼咁样,加少少孜然粉。两个人食依个份量我觉得好充足。芝士肉酱薯条:大碟.厚芝士.多肉酱最重要劲拉丝意粉比想像中好食。粉嘅软淋程度岩岩好。同埋每样食物黎到都系热辣辣。 意粉入面仲有鱿鱼仔等其他海鲜另外仲叫左两杯饮品。 蓝色的系荔枝mocktail.另一个系coffee oreo cocktail. cocktaol 嘅酒味饮落唔会太浓~
芝士肉酱薯条:
大碟.厚芝士.多肉酱