呢间亲子餐厅已经听咗好耐,闻说环境同食物都好好味,身边都有好多朋友陆续成为咗爸爸妈妈,所以今次就特登约埋男朋友黎试菜!间餐厅喺启德邮轮码头里面,除咗系假日亲子好去处,都系拍拖圣地,一齐行下码头望下海,感觉都好浪漫,仲可以打下卡!去到间餐厅真系好开心,环境好大布置好colourful而且都多野玩❤️系小朋友放电既好地方。超凡黑松露炒饭食落口唔会油,而且黑松露味都好浓!台式卤肉手工面好喜欢呢个手工面,咬落去烟烟韧韧☺️啲猪肉肥瘦适中。干贝文思豆腐羹平时好钟意饮汤羹既我,估唔到呢度会有得饮🤭毕竟系比较中式既菜,所以谂都冇谂就试左,口味属于清淡,岩饮食清淡人士。熔岩吐司今次黎到其中一个必食甜品!大人细路都岩食!唔会死甜得嚟卖相都好靓☺️

超凡黑松露炒饭
食落口唔会油,而且黑松露味都好浓!

台式卤肉手工面
好喜欢呢个手工面,咬落去烟烟韧韧☺️啲猪肉肥瘦适中。

干贝文思豆腐羹

熔岩吐司