2024-06-11 87 浏览
前几日夜晚行街行到差唔多八点先发现原来旺角开咗间 pause it😮 一年多前食过北角店不过唔系成日去开𠮶头,估唔到喺旺角开咗分店餐厅走简约风,白色装修而且灯光明亮 💡 Cafe嚟讲佢都算大而且楼底高俾人感觉好舒适Slow cooked chicken breast with pesto cream sauce risotto 青酱鸡胸意大利饭系小编觉得非常适合健身人士嘅菜式👍🏻 鸡肉有三大片,青酱意大利饭唔会好漏同好浓味,味道清淡✅ 鸡胸面头仲有少许果仁🥜粒增加口感😋 意大利饭入面仲捞咗几旧微微烧过嘅梨 🍐 整体配搭都几出色,有惊喜☺️Salmon avocado 🥑 benedict Cafe 热门items之一🍽️ 三文鱼牛油果配上班尼迪蛋简直系最佳配搭😇 班尼迪蛋味道不俗,最惊喜系荷兰酱烧咗个面,提升咗整体口感,令到本身冇味嘅面包都酸种面包🥖都好食咗😋😋 唯一美中不足嘅系个蛋好似熟咗少少,流心效果唔系好出☹️ Chicken quesadilla 鸡肉墨西哥饼本身系辣嘅,不过可以走辣☺️ 整体芝士味好重😛入面仲有鸡肉同茄汁🥫随碟附送cream course味道正正常常,如果馅料再多啲就

餐厅走简约风,白色装修而且灯光明亮 💡
Cafe嚟讲佢都算大而且楼底高
Salmon avocado 🥑 benedict
味道正正常常,如果馅料再多啲就好😚

Matcha latte
小编喺Cafe必饮嘅抹茶 😝🍵 可以走甜!几好几好
呢度拉花出名有创意~唔识拉花嘅小编表示觉得好靓😍 真系唔舍得饮*冇加一
今时今日唔收+1嘅Cafe性价比几高🤣