2023-02-28 47 浏览
好多时除咗食食物本身之外,可以嘅话都想食埋个环境,而 呢间餐厅正正就可以做到呢样嘢,食韩国菜配返个韩式街边大排档环境,喺香港都可以体验到🤩阿珠妈炒年糕 $72由于🐨系食辣方面系一个废丁嚟,个辣酱对佢嚟讲会比较辣,🐻就觉得啱啱好,年糕份量都唔少,仲有一只蛋同几片鱼糕,年糕食落几烟韧,唔错甜辣炸鸡(M) $158佢呢度系用有骨鸡件,十分有诚意,佢有啲似唐扬炸鸡嘅炸法,食落鸡肉都嫩滑,就连鸡胸都系比较嫩滑,而个灵魂甜辣酱就相当过瘾,🐨边叫好辣边食到停唔到口🤣🤣芝士蟹膏蟹肉蛋卷🦀 $108呢个我地都几推介食,Sɪᴢᴇ适中,卖相亦都几靓仔,食落去第一个感觉系够哂厚身,再嚟就系蛋滑蛋香,中间包住嘅系蟹柳,配上表面嘅沙律酱同茄汁,酸酸甜甜咁几开胃,仲有份淡淡嘅蟹味嚟自蟹膏,成件事嘅Bᴀʟᴀɴᴄᴇ做得相当唔错👍🏻👍🏻老老豆豆,今次我地去呢度食Lᴜɴᴄʜ真系冲住个环境而去,真系劲有韩国Fᴇᴇʟ😚 成个布局都非常出色,特别钟意佢地用汽水箱比人客人放嘢,好鬼正😆

阿珠妈炒年糕 $72
阿珠妈炒年糕