星期六突然之間,好想去食日本放題,諗番起又平又正嘅和味館,立即打電話約朋友星期日去食。本來想要約有兩個曾經一齊去食過嘅朋友再去幫襯,點知佢哋話差左喎!真係俾佢哋咁樣一講…真係有影響架!不過到最後,都係決定再去多次,因為我相信有誠意做生意嘅人,只會希望令自己的生意越做越好,絕對唔會為了節省成本而令食物質素下降,咁樣只會令自己嘅生意提早關門大吉!早上11:30去到個度,又見到上次好有禮貌又親切嘅馮小姐,我第一句說話就對佢講:你哋舖頭有好多人向你哋喎!究竟點解呢?我見到網上有其他人不斷攻擊你哋,我真係覺得好奇怪?今日我哋三個人首先叫魚生,樣樣都要,好可惜我最鍾意食嘅赤貝冇貨,不過其他刺身都好新鮮,我哋三個人都覺得好滿意!重有侍應都非常有禮貌,值得一讚!今日食左好多野:我特別推薦,東陰功湯,馬拉盞炒通菜,咸魚炒芥蘭,火焰三文魚壽司,牛肉生薑燒,燒金菇牛肉卷,燒原個開邊番茄,青木瓜絲沙律,甜品就係朱古力簿脆,仲有木糠布甸,我最中意飲就係鹹檸檬七喜食左咁多,先係125咋一定再黎食過

真係俾佢哋咁樣一講…真係有影響架!

早上11:30去到個度,又見到上次好有禮貌又親切嘅馮小姐,我第一句說話就對佢講:你哋舖頭有好多人向你哋[打毒針]喎!究竟點解呢?

我見到網上有其他人不斷攻擊你哋,我真係覺得好奇怪?

今日我哋三個人首先叫魚生,樣樣都要,

今日食左好多野:

食左咁多,先係125咋