2023-11-23
秋风终于起~ 系最好嘅打边炉时候喇!首先,讲下佢嘅鸳鸯锅汤底啦!真系好正,两个人打都可以有两款汤底~佢哋嘅鸳鸯锅汤底有好多款可以拣,清、辣、浓、淡、养生都有,可以分开两边,唔使怕要就边个!口痕友又可以一边食麻辣、一边食清汤,真系岩晒一众好奇宝宝!先嚟就系冰镇鲍鱼啦!呢个系个少少贵啲嘅,比想像中少,但都可以一试嘅~鲍鱼嘅肉质厚实鲜嫩,但反正我地都系劲肚饿,D 野食一黎到就即放入锅,佢冰唔冰镇都无所谓~但如果有朋友系中意,放系张台欣赏下个鲍 十几分钟之后先食,咁就可能需要冰镇喇再嚟就系人人都点嘅「企鹅丸」啦!味道系比想像中好,外形都可爱,令人忍唔住想咬之前,望多一眼~真系一款岩晒我 D 充满少女心嘅朋友仔!最后嘅特选级牛肩胛啦!呢款牛肉真系上乘到冇得弹!每一啖都食到牛肉嘅鲜美!真系令人回味无穷!呢个可以叫三盘!总括黎讲,企鹅丸 同 特选级牛肩胛 系我觉得比较值得叫嘅~留意返,最近都多人,最好早多多黎~ 如果唔系有排等
口痕友又可以一边食麻辣、一边食清汤,真系岩晒一众好奇宝宝!
真系一款岩晒我 D 充满少女心嘅朋友仔!
最后嘅特选级牛肩胛啦!
总括黎讲,企鹅丸 同 特选级牛肩胛 系我觉得比较值得叫嘅~
留意返,最近都多人,最好早多多黎~ 如果唔系有排等