2011-03-08
今日个傻佬冇啦啦话收公之后去试下甜馆 ! 我紧系冇问题啦 XD因为佢开左都有一段时间我都未去帮衬过 之前行过佢都冇开 !之前行过见到佢玻璃贴左menu d相真系好吸引 !! 今日终于可以试下啦 由于我唔记得佢夜晚开几点 所以我7点45已经到左好可惜ge系原来佢8点先开始做夜市 !咁我地2个就4围行下差唔多8点再返黎 !!点知到左8点都未入得 有个叔叔好好人咁叫我地等阵等多5mins就入得去啦 !由于之前我已经比佢个心太软吸引住 所以我已经唔洗拣 雪糕就系配红豆味 XD而个傻佬就拣左 栗子红豆窝夫配朱古力雪糕 !等左10mins左右 终于有得食啦 @v@heehee 好抱歉我挂住食唔记得影相 !! 因为实在太吸引 窝夫好脆岩岩整起真系好好食 唔系淋身系坚脆 !!个朱古力雪糕食得出唔系雀巢果d家庭装 食落发现雪糕里面系有朱古力片 ! 正 !!到我个心太软 卖相又系劲吸引 !!哈哈哈 用匙羹笃一笃佢 里面ge朱古力流晒出黎 之后闻到好香个红豆雪糕都几好食 ! 有一粒粒ge红豆而且唔系太甜 好味 不过如果成个心太软食晒之后就会觉得好甜 .. 食返个红豆雪糕就岩岩好 !埋单加埋都要hkd$68
因为佢开左都有一段时间我都未去帮衬过 之前行过佢都冇开 !
由于我唔记得佢夜晚开几点 所以我7点45已经到左
好可惜ge系原来佢8点先开始做夜市 !
咁我地2个就4围行下差唔多8点再返黎 !!
点知到左8点都未入得 有个叔叔好好人咁叫我地等阵
等多5mins就入得去啦 !
而个傻佬就拣左 栗子红豆窝夫配朱古力雪糕 !
等左10mins左右 终于有得食啦 @v@
窝夫好脆岩岩整起真系好好食 唔系淋身系坚脆 !!
到我个心太软 卖相又系劲吸引 !!
个红豆雪糕都几好食 ! 有一粒粒ge红豆而且唔系太甜 好味
埋单加埋都要hkd$68 .. 其实 ..... 都几贵 XDD
不过个窝夫真系冇得顶 !! 我一定要再食丫
我下次会记得影相咖啦...XDD