2019-10-17
本身非常喜爱食任何形式嘅waffle,之前去伦敦已经好想去这间餐厅朝圣可惜无机会,𠵱家系ifc咁近无理由唔去试㖞!Brunch time 大概12:30已经差唔多坐满咗人! 一入去就比佢个酒柜吸引,以呢个食物Menu来讲,呢间餐厅都算收藏好多靓酒!Must try signature item 油鸭窝夫,卖相唔使讲已经好突出,睇佢又咸又甜嘅配搭,到底会系乜嘢味道呢?油鸭髀~ 确系皮脆肉嫩,咸香惹味; waffle 松化得嚟又唔太甜,配上特制嘅maple syrup,将呢三样口感同味道完全不同嘅食物放在一齐,一啖放入口,感觉非常融和⋯⋯ 可能窝夫本身就是神奇百搭的食物!另外叫了一个maple glazed granny smith apple waffle with Cinnamon icecream,窝夫不用说真系好味,配肉桂雪糕也是神来之笔!呢度食野嘅气氛十分好,一定会会再来!
呢度食野嘅气氛十分好,一定会会再来!