Sky726

🔹️餐包烘得微温,味道和口感同一般牛油餐包亦都不同,唔甜,配上牛油好好味🔹️ 水牛芝士蕃茄沙律 Mozzarella tomato salad 加入橄榄油和 balsamic vinegar 简直是完美的配搭!🔹️法式香煎鹅肝鹅肝表面煎得金黄微焦,里面油脂丰盈,拌烤洋蒽🧅、肉桂苹果🍎、士多啤梨🍓中和油腻🔹️南瓜prama ham risotto 🎃每一口都充满著南瓜的香甜味,而且份量一啲都唔细🔹️ 干式熟成肉眼扒 dry aged steak 10oz 🥩职员介绍佢哋嘅signature ,问我哋prefer食生/熟,最后suggest medium rare 肉质淋啲肉质鲜嫩又浓郁,因为增加咗熟成技术制作,所以比起食一般嘅牛扒层次感更加丰富! 🔹️tiramisu 好大份,share食作为成餐饭嘅总结很满足 (´▽`) 浸左咖啡嘅手指饼同可可味啱啱好平衡返啲cream另外配料都几有心思 黑朱古力脆片、蓝莓草莓、仲有粒小莓 唔知叫乜 滴滴息息好可爱🍒酸酸美美嘅❤️❤️❤️😳🤍餐厅职员同埋厨师都好Nice,间唔中都会同你讨论菜式,整体感觉非常好主动替我哋安排甜品上写字,帮我哋合照食唔晒问佢哋拎个外卖盒打包

🔹️法式香煎鹅肝

🔹️南瓜prama ham risotto 🎃

每一口都充满著南瓜的香甜味,而且份量一啲都唔细

🔹️tiramisu

好大份,share食作为成餐饭嘅总结很满足 (´▽`)
浸左咖啡嘅手指饼同可可味啱啱好平衡返啲cream

主动替我哋安排甜品上写字,帮我哋合照

食唔晒问佢哋拎个外卖盒打包,佢哋帮我拎走打包🥡放好喺个纸袋度 俾返我哋🫶🏻