2021-05-10 130 浏览
因为之前电脑坏左, 依家先可以写返...我家老猫寻晚(1月25日凌晨)走左,老细叫我放假抖下,所以去食个好D既早餐, 精神一下.系大埔道北河街既WILLS COFFEE, 我久唔久都黎, 铺仔细细, 清新既装修, 浓浓既人情味, 同其他食客啡友都可以乱噏一餐, 无所不谈,店主两公婆对食物同咖啡都有一份执著, 要将好既野带比客人.佢地既ADB 系区内系非常受欢迎, 炒蛋嫩滑, 芝麻酱青瓜清新, 牛角包外脆内软,牛油杂菌香浓.今次佢特别跑出去买左包朱古力整左个MENU 冇既咖啡沙冰比男人.我唔钟意甜饮都比佢个外表吸引左呀滑蛋配鸭胸加圈圈包又系一样好好味既野, 无论系蛋汁, 定鸭胸油香, 索左落圈圈包度都好正.多谢wills coffee 老细咸味沙冰,应该冇咩人会咁喜欢咁饮, 但系咖啡入面既苦, 酸,甘,同岩盐既味加埋一齐, 真系好似人生...老板娘仲好细心,将圈圈切细, 肉同蛋分开, 方便我食❤因为我整紧牙, 佢怕我食唔到.
因为之前电脑坏左, 依家先可以写返...
我家老猫寻晚(1月25日凌晨)走左,
老细叫我放假抖下,
所以去食个好D既早餐, 精神一下.
系大埔道北河街既WILLS COFFEE,
我久唔久都黎,
铺仔细细, 清新既装修, 浓浓既人情味,
同其他食客啡友都可以乱噏一餐, 无所不谈,
店主两公婆对食物同咖啡都有一份执著, 要将好既野带比客人.

佢地既ADB 系区内系非常受欢迎,
炒蛋嫩滑, 芝麻酱青瓜清新,
牛角包外脆内软,牛油杂菌香浓.
ALL DAY BREAKFAST

我唔钟意甜饮都比佢个外表吸引左呀
特制KITKAT咖啡沙冰

真系好似人生...

鸭胸滑蛋黑妈妈圈

2021-01-25
外卖自取
$100 (早餐)
ALL DAY BREAKFAST
特制KITKAT咖啡沙冰