2022-09-27 11 浏览
呢日尖沙咀行街,想揾个地方坐耐少少食个lunch,上网揾到呢间有猫猫ge餐厅,身为爱猫之人,就去试下啦!一入到去,老板娘就起身好热情咁招呼我地,又介绍下d野食,仲介绍埋d猫猫比我地认识,又系咁同我地倾偈,一齐share下养猫心得,成个感觉好温暖呢!d墙全部画哂壁画,原来系老板娘自己亲手画架!不禁赞叹同影番几幅相haha色彩缤纷ge环境真系令人好开心呢。入面有4只猫猫 全部都超可爱 有3只可以摸摸 一只比较怕人老板娘推介我地饮呢杯自创红豆冰,特别在佢系用豆浆冲的!超好饮,一定要试,唔会太甜,上面仲整左个猫掌,细节上睇得出老板娘的用心。我地叫左风酥猪排饭、胡麻莴笋、饺子,仲有一样唔记我左叫咩名haha全部都劲香劲好食lol 猪排好香脆,饺子又系皮脆足料,胡麻莴笋好开胃,碗饭都好食,系住家菜ge味道啊。价钱都好合理,非常推介!
色彩缤纷ge环境真系令人好开心呢。
入面有4只猫猫 全部都超可爱 有3只可以摸摸 一只比较怕人
价钱都好合理,非常推介!
午餐