2015-05-02 318 浏览
同朋友闹左交心情有d低落💢我bb为左安慰我突登带左我黎呢间甜品店食野呢间铺头以💛芒果黄色作为主色做装潢 感觉十分之清新 眼前一亮相比起平时好多甜品店以紫色为基调 黄色比我既感觉都几Girlish❤️跟住叫左个芒果既面包塔(其实我唔知呢个叫咩名)撇除等左都几耐下呢个问题(可能有成15-20分钟)味道方面表示 超 级 好 味!面包有别于其他甜品店同一款甜品既面包 用左蜜糖+牛油一齐烘 感觉超sweet😘面包唔会太硬 容易切 方便切成一粒粒点Cream同雪糕个Cream都好甜 但甜得黎反而无平时食既Cream甘腻除左芒果味同云尼拿味既雪糕 上面亦都有芒果Jelly 糖粒 芒果味爆爆珠口感多样化 甜甜的芒果味融晒入心~份量算几大 适合2-3个朋友share黎食最心心眼系只需要68蚊 虽然今次系bb请我食 但如果同朋友食share翻都系一人34蚊两个人Share直头系够饱有余!抵食过其他甜品啦~食完成个人同开心晒sweet晒😳
同朋友闹左交心情有d低落💢
我bb为左安慰我突登带左我黎呢间甜品店食野
跟住叫左个芒果既面包塔(其实我唔知呢个叫咩名)
撇除等左都几耐下呢个问题(可能有成15-20分钟)
味道方面表示 超 级 好 味!
面包唔会太硬 容易切 方便切成一粒粒点Cream同雪糕
个Cream都好甜 但甜得黎反而无平时食既Cream甘腻
口感多样化 甜甜的芒果味融晒入心~
份量算几大 适合2-3个朋友share黎食
两个人Share直头系够饱有余!抵食过其他甜品啦~
食完成个人同开心晒sweet晒😳
2015-05-01