2021-08-26 70 浏览
窝打老道街坊有口福啦,近期系培正小学对面新开咗间即叫即整嘅点心店,深受街坊欢迎嘅,我点知。。。🤣😂因为我一边买嘢,一边有好多街坊系铺头同店员倾计及买饭, 场面劲温馨呀♥️我叫咗七式烧卖一次过食晒七种颜色七款烧卖㖞劲正啦😁你哋睇下几,我最钟意食绿色𠮶啲芫茜味好正👍当然要叫罐汤饺啦,佢畀酒楼嘅皮薄好多呀♥️里面啲料仲好足添😋😋当然唔少得叫我最钟意嘅炸嘢啦😂🤣脆麻花同埋金丝香芋酥😋超级好味呀🤩劲正呀👍脆卜卜嘅金丝里面有香芋及肉碎好正♥️ 脆麻花配柚子汁实在太好味啦👍👍北菇鸡饭同凤爪排骨饭啲饭香软d饭同𩠌系分层架,咁d肉汁就唔会整到d饭太软太湿,而豉油汁就分开上真系好窝心呀👍 北菇鸡啲鸡好滑又好入味全碗饭畀小朋友食晒喇🤣😅凤爪排骨饭当然系very good啦👍入味😋😋唔怪之得咁多街坊帮衬啦♥️香辣银针粉 Woo 真系即叫即炒㗎, 而且食落啲银针粉又弹牙辣辣地好开胃呀😍仲好大兜添抵到烂啦 🤩🤩

• 金丝炸芋角
  • 柚子脆蛋散