招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (南豐廣場)
资讯:

2018-08-07 185 浏览
屋企人全家都要返工,放左工再要系屋企煮饭,有时都真心几有心无力,出得去食,又预左唔方平得去方。谭仔云南米线系我口食中嘅穷人恩物,时关我同妈妈食量都唔大,需无论食一个面又好,共享一个面又好,谭仔对我地嘅银包面唔会做成重创。呢间谭仔都几宽落,我地早去,所以未满。我同我妈食谭仔时,最钟意就系一齐share 一个过桥米线($56),事关大部分𩠌都岩我地食鱼蛋、墨丸、鸡肉、猪润、生菜、豆卜、芽菜呢d我地都钟意食。而且配佢个肉酱同酸菜又唔洗额外加钱。汤头、米线同𩠌各样都做得唔错,抵你分店开咁多。我同妈妈两个人食都有食剩,两个人除开都系$27,晚市去边到揾。

呢间谭仔都几宽落,我地早去,所以未满。