2019-02-06
年初二又系食自助餐揾咗好耐揾咗呢间附近方圆十里都冇人难得呢间餐厅做有位仲要有折头咁咪订咗先啰以前见过啲食平话呢间餐厅有伏 试完之后又唔觉得咁差不过佢啲甜品真系最差 又少又唔好食摆到明系就咁系一般西饼店订返嚟随街都有得卖𠮶种 完全可以唔使试 本来大节流流 唔会期望有啲咩好好服务佢哋啲侍应收碟收得好快好后生好醒目 抵赞所有侍应生黑T恤牛仔裤。 如果你都谂住咁样打扮九成九有人以为你系侍应生讲番啲食物佢只系将啲食物分开四五个档口睇起上嚟好似好多其实根本冇乜特别最奇怪 系有肠粉其他食物不值一提 帮你摆食物嘅员工 个个都好似赶住收工咁 就咁掉上你只碟 我明白大年初二个个想早收工…… 但系唔该都注意下礼貌呢度只系啱啲又穷又想食自助餐嘅勉强 满足一下细节上面应该注意一下设计问题餐厅入口喺正check in入口旁边注册同刺客打成一片混乱非常只得一个感觉。。。极度讨厌整体嚟讲只系有贱物斗穷人嘅感觉四周围都冇位冇办法先去你度食如果有得拣去茶餐厅好过。。。完
所有侍应生黑T恤牛仔裤。 如果你都谂住咁样打扮
九成九有人以为你系侍应生
最奇怪 系有肠粉