2024-09-20 157 浏览
呢排饮食潮流兴食窑鸡 🐓🐓🐓 于是我哋又外卖咗一只返屋企试吓啦~ 喺观塘工业中心1期拎到返屋企约1小时左右,到开封时都仲暖暖地 👍👍👍 唔驶oven re-heat就食得啦 🥰🥰🥰开封外面层保温袋 🧺🧺🧺 之后,里面仲有一层锡纸包住全只鸡,闻到好香嘅烤鸡味 🐔🐔🐔 流晒口水🤤 戴咗手套之后原只撕开,拎住只鸡髀🍗🍗🍗 即咬落去,好爽呀~ 😋😋😋 Size都几大只下,撕去骨后有一只大碟鸡肉🥰🥰🥰 开餐啦~味道方面,只鸡烤完之后仲好Juicy, 鲜嫩多汁,撕开后仲有好多鸡汁流出嚟 🤩🤩🤩 除咗鸡腿嫩之外,鸡胸亦都够软属 👍👍👍 全只鸡一次过清晒~⭐️⭐️⭐️ 原装有跟埋手套🧤🧤🧤 & 辣椒粉 🌶️🌶️🌶️⭐️⭐️⭐️ 鸡汁拎嚟点鸡胸肉好正 😋😋😋

⭐️⭐️⭐️ 鸡汁拎嚟点鸡胸肉好正 😋😋😋

• 丰味窑鸡