2016-09-06 138 浏览
葵广愈黎愈多新潮野食进驻 今次就去咗Little Jobs 睇下有咩特别🤔-一嚟就玩下自由斟先啦 以前细细个喺7仔就成日玩 大个咗反而无咩点去 今次仲要系咁多只味沙冰任玩 我紧喺唔执输啦 斟咗5 6只味最有印象就喺百香果 菠萝 好香又唔太甜 其他就无咩特别 都喺色素同糖浆落肚😂-之后就试左龙雾 最初唔知佢喺咩呢 点知原来喺分子料理啲friend 成杯一出嚟真喺好有腾龙驾雾嘅感觉 食落就好脆身 但有啲失咗零食原本嘅味 变得有啲淡-总括嚟讲 你话值唔值得试 为味道嘅 我就觉得一般 为影相嘅 的确喺够呃like葵广愈黎愈多新潮野食进驻 今次就去咗Little Jobs 睇下有咩特别🤔-一嚟就玩下自由斟先啦 以前细细个喺7仔就成日玩 大个咗反而无咩点去 今次仲要系咁多只味沙冰任玩 我紧喺唔执输啦 斟咗5 6只味最有印象就喺百香果 菠萝 好香又唔太甜 其他就无咩特别 都喺色素同糖浆落肚😂-之后就试左龙雾 最初唔知佢喺咩呢 点知原来喺分子料理啲friend 成杯一出嚟真喺好有腾龙驾雾嘅感觉 食落就好脆身 但有啲失咗零食原本嘅味 变得有啲淡-总括嚟讲 你话值唔值得试 为味道嘅 我就觉得一般 为影相嘅

2016-09-02