2022-09-24 178 浏览
话说上次去咗观塘嘅校长烧肉,觉得佢唔错今次再约朋友专程去荃湾𠮶间试一试,我哋十二点去到攞飞入场,跟住安排咗个卡位 坐低之后我哋就出去攞嘢食攞嘢饮。第一眼见到有个维他奶专柜,估唔到儿时嘅饮品;都有得饮,因为上次观塘𠮶啲系冇维他奶嘅 你见到一定要试,味道同以前系一样嘅童年嘅回忆即刻返晒嚟佢嘅食物都系保持水准嘅饮品系畀观塘更要多嘅食品在大致上差唔多,咁我哋三个人平均每人140蚊食晏昼 都算系化算嘅因为今日假期礼拜六 估唔到一心谂住试下荃湾嘅校长烧肉 真系估唔到可以攞返童年回忆还记得当年我饮维他奶嘅时候即只系三毫子一支 而家 真系唔知几多啦我谂应该56蚊滋嘅最少都 咁呀 好饮嘅如果你系天冷嘅时候佢有个热柜有热嘅维他奶就更加好啦咁我都期望到天冷嘅就我再去多次睇下佢会唔会有热嘅维他奶 同埋职员系好有心机去服侍食吓佢行过见到我呢张纸烧到㶶晒佢就主动同我哋会玩子 我哋差唔该埋唔该佢佢冇讲其他嘢但系观塘同埋元朗分店都冇人会主动同你换纸,除非你嗌佢叫佢过嚟玩如果唔系佢唔会主动啦荃湾呢张系好嘅记得一赞
话说上次去咗观塘嘅校长烧肉,觉得佢唔错
佢嘅食物都系保持水准嘅
饮品系畀观塘更要多嘅