5天前
以前读书成日会同朋友食沙嗲王,突然想回味下佢个白咖哩。我地下午1:30去到,唔使点等位,入面环境都几干净舒适。食物方面我地叫左白咖哩一口炸鸡、沙嗲牛肩胛粉丝、XO酱萝白糕、海盐三文鱼脆鱼皮同埋日本浓虾汤。日本浓虾汤 (跟餐$9.9)白咖哩一口炸鸡 ($64)特浓朱古力沙冰 (跟餐$15)石窝XO酱炒萝白糕(半份) ($38)沙嗲牛肩胛粉丝 ($70)海盐三文鱼脆鱼皮(跟餐$8)珍珠奶茶 (跟餐$10)个浓虾汤几好饮,鲜甜浓郁,佢仲出埋酥皮,下次想试埋。至于白咖哩一口炸鸡,依然保持住佢嘅水准,D汁仲系好有份量。而沙嗲牛肩胛粉丝有少少咸,海盐三文鱼脆鱼皮都OK~~XO酱萝白糕就系少咗啲XO酱味,味道有啲单调,唔系以前既味道。埋单 $237,其实都几抵 ~总括黎讲,食物方面系唔错嘅,性价比都几高,同自助落单都几方便~
食物方面我地叫左白咖哩一口炸鸡、沙嗲牛肩胛粉丝、XO酱萝白糕、海盐三文鱼脆鱼皮同埋日本浓虾汤。 日本浓虾汤 (跟餐$9.9) 白咖哩一口 炸鸡 ($64) 特浓朱古力沙冰 (跟餐$15) 石窝XO酱炒萝白糕(半份) ($38) 沙嗲牛肩胛粉丝 ($70) 海盐三文鱼脆鱼皮(跟餐$8) 珍珠奶茶 (跟餐$10)
埋单 $237,其实都几抵 ~