2020-10-25
对我呢个第一次食嘅人嚟讲,最吸引嘅系无论装修、menu定食物都好colourful💛❤️🧡💚💙加上特饮睇落好鬼马同精致,令人好好心情样样都想试😂Dinner set包餐汤、主食同餐饮,同店员落单出示学生证就会有八折😍‼️餐汤正常水平,主食选择算多,唔同意粉/ risotto都有,我地最后拣左:1️⃣吞拿鱼番茄意粉(?) (5分满分,推荐程度:🌕🌕🌕🌕)请原谅我唔记得左个名🤣🤣佢唔会话好惊艳,但胜在酱汁好挂意粉,食落好浓郁🥰2️⃣明太子意粉(5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)3️⃣桂花蜜汁鸡翼(5分满分,推荐程度:🌕🌕🌕🌕)加$25嘅小食,酱汁甜甜地而充满桂花味,唔错😎如果鸡翼本身都有桂花味就完美了😭4️⃣绿茶牛奶 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌖)呢杯系绿茶控friend叫嘅,佢觉得绿茶味唔算浓,唔太推荐😂5️⃣瑞士朱古力(5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕🌘) 可能有对比就有伤害,呢杯不但卖相拉花好得意,饮落朱古力味都非常浓,值得一试🤭总括嚟讲,主食质素中等水平,无咩惊艳但唔会有特别伏,胜在价钱相宜同卖相吸引,性价比算高,我会encore💛
2️⃣明太子意粉(5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕)
3️⃣桂花蜜汁鸡翼(5分满分,推荐程度:🌕🌕🌕🌕)
4️⃣绿茶牛奶 (5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌖)
5️⃣瑞士朱古力(5分满分,推荐程度: 🌕🌕🌕🌕🌘)