2021-07-21 679 浏览
仔仔好钟意食自助餐㗎,见到湾景国际有个午后自助餐,仲有儿童游乐坊,食自助餐之余仲可以比小朋友玩到够,大人细路一齐松一松充充电,爽啊🤣🤣🤣!小朋友坐唔定就一定啦,家长想食得轻松自在,呢个「童」游畅聚午后自助餐嘅儿童游乐坊就帮到手喇😌😌😌!儿童游乐坊有滑梯、图书角、帐幕、汽车🚗等等,比小朋友享受美食同时尽情放电go go go 😚😚😚!午后自助餐菜式一啲都唔少㗎,有冰镇海鲜、新鲜沙律及冻肉、寿司🍣、热食、甜品🍮、仲有MÕVENPICK 雪糕😍😍😍不得不提嘅系爆谷专区,家晞b见到劲开心啊,未开始拎嘢食已经叫定我去拎定爆谷🤣🤣🤣!食完野,我地仲玩左魔法🪄变变变,另加 $18 仲可以尊享冰凉特饮1杯或无酒精奶油啤酒1杯同时免费使用魔法师摄影服饰10分钟💕💕💕著起魔法师🧙🏻‍♂️嘅衫之后,系噤摆pose叫我影相,不停挥动权杖变变变,睇见佢都觉得开心啊🤪🤪🤪!玩完就梗系叹返杯冰凉特饮啦,特别为小朋友酿造嘅奶油啤酒,清甜不腻份外滋味,饮一啖就痴住啲泡沫白胡子,好kawaii呢🤣🤣🤣!总括,呢个湾景国际「童」游畅聚午后自助餐值得再encall,好耐都未试过食得噤叹🤣🤣🤣今次真系大人细路都大🈵️足啊💕💕💕!