2018-12-08 362 浏览
要数出名的竹升面 当然是#刘森记 喇😍🤩食物卖相虽然唔太靓 但系味道就好好好味喇🤤🤤虾子姜葱黑柏叶捞面 👍🏽👍🏽👍🏽味道真系无得输 份量都唔小野架啲竹升面面质好弹牙🦷面上仲有🈵️🈵️的虾子 捞起真系好好食的呢😋😋如果怕太干 仲有碗汤可以加落面到捞埋的🙃🙂黑柏叶都几爽口 哩个配搭真系正🤩😎而家睇返相片都流哂口水🤤🤤虾子猪手捞河粉 其实可拣捞面或汤面🍜第一次食捞河粉🤣😆感觉有点怪怪的🤨😆但系猪手嘅味道都几好食 肉质好淋好入味 个汁都好正👍🏽☺️重点 是#酸萝卜 真系不得了!好食好呢 小妹平时都唔好哩啲野 但哩个酸萝卜一食就爱上了😍😍愈食愈多🤣😆质感好爽脆 味道酸酸地好开胃👍🏽☺️见到有辣椒唔洗惊🌶️因为真系唔辣嘅 但辣嘅朋友都食到呀👏🏽👏🏽值得一提的是 店舖嘅人客真系好多 但哩度嘅姐姐仍然可以有礼貌又好友善嘅服务态度 很好👍🏽👍🏽
虾子姜葱黑柏叶捞面
虾子猪手捞河粉