Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-07-22 421 浏览
今日同阿女 仲有朋友仔一齐去街行下朋友话想食西餐 我地就去裕民坊到求其揾间食出面系好椰林树影feel~🌴餐厅唔算好多位置 但坐得都好舒适🛋️两大两细坐系较口位 好贴心拎埋bb凳比我地我地嗌左两个lunch set再加两个甜品🍨每个lunch set都有餐汤或沙律🥗我嗌左杯冰果茶系唔洗额外加钱🍹我嗌左杯冰果茶系唔洗额外加钱🍹炭烧鸡扒评分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️估唔到呢个鸡扒系咁好食😋煎到脆边,配埋天多利酱真系好夹好好食好惹味啊~意粉软硬适中,仲要有淡淡嘅蒜油香味,阿女好钟意食😝西班牙黑毛猪鞍评分:⭐️⭐️⭐️⭐️黑毛猪鞍配左个苹果蓉酸酸甜甜咁好开胃,好啱夏天食啊呢个主食,不过黑毛猪鞍就有啲韧自家制麻糬Tiramisu评分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超特别嘅一个Tiramisu😍第一次食有埋麻糬系入面嘅Tiramisu😆真系好烟靭好好食,淡淡嘅酒香味配埋咖啡齿颊留香竹炭麻糬千层酥盒子蛋糕评分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️哗呢个又系好惊喜😳千层好酥脆,夹杂左麻糬配埋面头嘅雪糕食真系一流🤤
今日同阿女 仲有朋友仔一齐去街行下
朋友话想食西餐 我地就去裕民坊到求其揾间食