2013-04-25 79 浏览
星期六重临此地食糖水 抵赞一下之前黎食过, 态度恶劣, 自此从未光顾过上个星期我朋友黎食, 觉得服务态度好左, 决定再黎帮衬,一黎到, 成间舖满座, 要等位 之后有个女仔安排我们入座, 呢个女仔比较特别, 只有佢著绿色围裙, 所以比较印象深刻,而且相比其他店员态度好得多, 态度亲切, 笑容又好, 唔似其他店员一点笑容都无,因我地三个人, 要同其他人搭枱, 我地都未出声, 佢就第一时间解释因为今日星期六多人, 所以要就一就搭枱等等...其实都知间舖唔大, 等位搭枱唔会介意, 不过态度好D, 笑容多D , 起码听落都舒服D!坐低后又细心地提我们早点落单以免等得耐, 我地就即刻ORDER 左一客心太软, 法色焦糖炖旦, 同窝夫果然不要等太耐就有得食,其中心太软极力推介, 热腾腾的, 一砌开朱古力酱就流出来, 好味 法色焦糖炖旦就比较差, 表面的焦糖很厚, 十分硬, 一点都唔脆窝夫就软硬适中, 份量足够总结, 如果多d 店员态度好似呢个女仔咁好o既, 应该会有更多人再光临, 好评如潮 !
星期六重临此地食糖水
抵赞一下
之前黎食过, 态度恶劣, 自此从未光顾过

上个星期我朋友黎食, 觉得服务态度好左, 决定再黎帮衬,
一黎到, 成间舖满座, 要等位
之后有个女仔安排我们入座,
呢个女仔比较特别, 只有佢著绿色围裙, 所以比较印象深刻,
因我地三个人, 要同其他人搭枱, 我地都未出声,

果然不要等太耐就有得食,

窝夫就软硬适中, 份量足够

2013-04-20
  • 心太软