2015-12-01
一行7人来到此小店同朋友晚饭庆祝生日店铺面积不大 当晚客人数目亦不多 唔知系唔系因为咁 当晚都坐左好耐 唔洗限时限刻交台 岩哂一班人讲唔断气咁吹水XD讲番食物先 因为有朋友迟来 叫左个芝士薯条咬住等齐人平时唔太好呢种粗身薯条 嫌太粉又无味不过这个薯条一上台 真系好香喷喷 芝士亦好足料 基本上食到最尾一条都系有芝士嘅 觉得几抵食然后朋友到齐 加上问埋服务生意见 就叫左以下嘅野:蟹肉芒果他他, 一人一羹食完, 几清新开胃水牛城单骨鸡翼, 而家好多餐厅都出单骨鸡翼, 可能有人会觉得无咁抵, 但我自己觉得咁样一啖食一只食都几方便(尤其系把口挂住同朋友讲野嘅时候)白汁蓝青口配自家制面包, 白汁味道十分浓, 除左食青口, 配埋自家制面包捞埋d汁食, 十分美味松露杂菌pizza, 唔想太多肉就order左个无肉的pizza, 松露香气十足而味道毫不逊色 (图中芝士粉唔系现成野 几有诚意)烤春鸡, 内有干坤, 有好多菇, 连埋之前pizza d杂菌, 感觉d菇食极都食唔完, 但都好食ge。值得一提系d车厘茄, 通常d配菜都系求其烚下就算, 呢个车厘茄就调过味的, 几好食烧鲈鱼, 估唔到嘅系, 条鱼居
一行7人来到此小店同朋友晚饭庆祝生日
岩哂一班人讲唔断气咁吹水XD
讲番食物先 因为有朋友迟来 叫左个芝士薯条咬住等齐人
平时唔太好呢种粗身薯条 嫌太粉又无味
蟹肉芒果他他, 一人一羹食完, 几清新开胃
而服务生都无因为我地食完就怠慢, 一样照帮我地加下水,服务都十分贴身 每次举一举手就有人应
在繁忙嘅尖沙咀区 揾到个地方可以同朋友食饭又可以慢慢谈天说地 确实值得1个笑脸, 为小店加油!