餐厅: 牛奶冰室 (置富第一城商場)
资讯:

2023-03-19 181 浏览
见第一城新开左间茶餐厅,终于有时间黎试下!1️⃣味道✨常餐-五香肉丁即食面配炒蛋多士碗面黎到见到红当当咁以为好辣,但系食落就冇咩辣味,整体都好食!多士够脆,炒蛋都好滑,连埋多士食好味🤤野饮拣左热柠茶,佢特别嘅地方系佢冇一片片嘅柠檬,已经系戳烂左系柠檬肉🍋✨牛油皮蛋挞佢有别于普通蛋挞,觉得佢蛋味比较浓,可惜唔够热🥹2️⃣环境餐厅光线充足,干净企理,坐得尚算阔落!3️⃣服务呢间餐厅嘅服务质素真系有待改善❗️本身已经多人等位,明明入面有枱但系都唔叫飞,要我主动问侍应,佢先叫人入去入到去坐低左,问侍厅攞QR code落单,出左几次啲单都错嘅,之后野食黎到又会摆错枱🥲🥲 服务质素绝对需要提升味道:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️服务:⭐️衞生:⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️
见第一城新开左间茶餐厅,终于有时间黎试下!

1️⃣味道
✨常餐-五香肉丁即食面配炒蛋多士

✨牛油皮蛋挞
佢有别于普通蛋挞,觉得佢蛋味比较浓,可惜唔够热🥹

2️⃣环境
餐厅光线充足,干净企理,坐得尚算阔落!

3️⃣服务

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️
衞生:⭐️⭐️⭐️
抵食:⭐️⭐️⭐️
常餐(五香肉丁即食面配炒蛋多士)
牛油皮蛋挞
下午茶
常餐(五香肉丁即食面配炒蛋多士)