2019-03-01
话说出社会做野之前,我地返工时间都吾同,难得今日夹岩日子,特登book定位,一收工就过尼happy together la~间放题位置吾难揾,只要知道旧b仔系边,沿住条臭河行到尽,转个左手边就到了废话吾多讲,入正题啦!入到去同职员讲book左位,佢第一时间俾左3个人头糖果袋我地(即系每人一个),大约手掌咁大度啦,用尼做咩呢,紧系夹糖果啦,原来佢地有个位置放几种糖,for我地食完野都可以夹啲糖返屋企食我最后夹到满晒。哈哈(我都知我贪心)头盘一尼就俾左个海鲜拼盘我地烧住先,要新鲜食呀嘛!有鲍鱼,海虾,生蚝(我家姐话好好味,估吾到佢咁高质), 鱿鱼等等。。另外佢d炸物几好食,吾会好厚粉,串烧不过不失。我觉得有样野几窝心,佢有部暖炉机放纸包茶,饮品个d,岩晒尼m惊饮野会痛嘅女士们食完最后有2个大雪柜,放左好多吾同种类嘅雪糕同雪条,任攞吾嬲,当然系堂食啦总括尼讲,我觉得吾错可以试下,重点佢个抽气做得好好,我食完行出去个身都吾会一阵味咁
另外佢d炸物几好食,吾会好厚粉,串烧不过不失。