(非会员)
2011-06-26 1425 浏览
第一次同老公食生蚝^^其实好耐之前睇MAGAZINE介绍果呢间蚝吧, 但系前排太忙无时间黎食!!今次终于的"起心肝,山长水远咁走黎食!! 一去到,见到入面坐爆哂,重要衰在自己无BOOK位,心谂衰左,唔通真系要走,好彩有个WAITRESS姐姐出黎主动问我地有冇BOOK位,叫我地等多15分钟到!!结果唔使5分钟就有人埋单^^ 唔系等左好耐就有得入啦!!入到去第一个感觉系好逼,不过欣赏佢块大镜,显得间铺无咁细 跟住ORDER左个鲍鱼生蚝餐, $500都唔使,抵呀 另外再叫个WAITRESS姐姐介绍多6只生蚝比我地, 值得一赞, 佢年纪细细但好有礼貌, 又好笑容, 我同老公都觉得佢靓女呀!不个成间铺点解得一个WAITRESS 等左差唔多10分钟先上生蚝==不过见咁多人, 都无所谓,最重要系有得食 ORDER左只 BLACK PEARL, 好好味呀,好钟意, 但系因为重有其他野食,所以无再ORDER过!!冻食鲍鱼好好味,下次会再ORDER过!!海胆OK,老公赞好^^ 餐果个包太硬==个汤咸左少少!!本人都重接受到,但老公就唔太满意!意粉味道唔错,但个口感怪怪地, 唔识形容 最后等左好耐先

今次终于的"起心肝,山长水远咁走黎食!!

唔系等左好耐就有得入啦!!

入到去第一个感觉系好逼,不过欣赏佢块大镜,显得间铺无咁细

跟住ORDER左个鲍鱼生蚝餐, $500都唔使,抵呀

意粉味道唔错,但个口感怪怪地, 唔识形容

最后等左好耐先上个甜品---冰波萝,唔错,但有少少出水! 最不足系无CAKE食呀><

埋单$7XX, 都算抵食, 食到新鲜生蚝好开心, 下次一定会再黎
2011-06-24