2017-08-04 448 浏览
7月29号,同老婆🐷去左葵芳钉装masterproject,行街街,同埋食韩烧🤤我地行过见到新麻蒲,见到好饮几好味,于是同老婆🐷试下。我地六点几经过新麻蒲,顺道book 位,佢话7点半full 哂😨之后我地book 左8点半😘之后同老婆🐷行下logon 就返黎入座。我地点左个二人牛bbq 套餐😘睇落份量少少地,不过连埋d 前菜,两个人勉强都够食。最底层果d 牛都几薄下,最初唔识点烧😂玩左一大轮先识,之后先烧得熟,再用d 菜包黎食。 再点埋d 酱汁,酸酸地几好味🤤。中间果d 牛就厚d 不过都几好味,我就直接点酱汁之后食,老婆🐷就钟意用d 茶加埋其他配菜包起黎食🤤都好好味。最上层d 虾虽然我唔食,不过见老婆🐷都食到津津有味,相信都应该唔错😘。不过d 姑类唔知可以点烧,烧完之后又干又苦...😣同埋佢仲连埋左个部队锅,不过呢个好普通,只系一个出前一丁到加少少肉上去,再加d 芝士咁,我唔识欣赏...不过点都好啦,我今餐都食得好开心,因为可以同老婆🐷一齐试更加多唔同既野😘😘好希望之后可以不断同老婆🐷一齐,将我地既记忆填得满满😘😘

我地点左个二人牛bbq 套餐😘
睇落份量少少地,不过连埋d 前菜,两个人勉强都够食。