2023-09-27 488 浏览
我系人生第一次打食评因为真系嬲到傻,唔系讲笑我依家仲食紧第二餐。一开始睇落都正正常常,之后过咗半个钟佢先上餐汤同埋一个疑似用微波炉焗嘅蒜蓉包。佢话声称系蕃茄汤但淡过水,之后再等多半个钟终于有块扒,切落去不得了,大家乐应该跑嬴佢。之后再等多三个字先上个散哂嘅千层面,普通意粉。我哋嗌咗个疏乎厘,一开始嗌果时佢讲话要等20分钟我哋𠮶阵时知唔对路已经提早咗9个字讲,唔意外地一个钟之后先上到。你话唔抵食或者等得耐或者唔好食,耐唔耐都有餐厅系咁,但中哂三样真系好激气,仲要份量细!最尾2个set一个甜品转疏乎厘加埋6xx,可一不可再,其实最好一次都冇食过。Ps 其实甜品质素可以,但整体真系太赶客!

Ps 其实甜品质素可以,但整体真系太赶客!
2023-09-24