好耐冇出街、系openrice见到呢间餐厅好多好评,就一心谂住去食,公平地说入到去印象唔错既,干净企理。食物都系好食既👍🏻 原本一间我评分好高觉得会再帮衬既餐厅,我绝对唔会再去,因为真系好嬲! 事缘佢main menu有做8折,佢亦有提供午餐,所以我就叫左午餐加main menu上既食物, 落左单后一阵,侍应小姐就埋黎讲唔好意思 优惠唔同唔可同时使用,叫main menu就不能叫午餐, 我就答 ok 咁你帮我取消午餐set 我再睇一下main menu,呢位小姐就走开左,我继续睇餐牌,唔够一阵同一位小姐再三确认我系味保留main menu刚才叫既食物, 我都再答佢系, 之后佢又走左,其后我都再有同另一位小姐落左其它main menu既餐点,落左食物很迟都没有到,我地都知道因为main menu应该要花时间整,我地都耐心等候,经理亦很好主动过黎话我地知,食物就到会帮我地跟进。但当我地食完后加既小食后,主菜都未到,我地都冇谂住投诉只系以为佢地出餐系需要时间。 但第一位落单既小姐竟然收我地餐具,我就反问佢我地仲有两个主菜未到,当时佢仲话系我之前讲左唔要佢冇落单,真心好嬲 你都已经再三过黎核实我张单, 我都再三讲左我要,当时连身边既屋企人都听到,本身真系好想起身走, 但因为有小朋友肚饿,佢又应承5分钟内出餐 我就再等。 但又比我系位听到经理问侍应小姐发生咩事,理所当然地佢又将全件事系我错,真心系嬲都震,做错事唔紧要,漏单都唔紧要,一句对唔住我都会接受,但完全冇。但呢间餐厅食品质素、环境、食品价钱都系fine dining ,但服务态度就完全揾唔到