第一次写食评,有点紧张添~哈哈~~上个礼拜五一条友出左沙田市中心揾食..本身谂住平平地食KFC算,点之间KFC褶左,好似搬左去另一度..继续揾食,我又未食过翡翠拉面小笼包,就试下啦!~服务几殷勤~唔错~有个呀姐好有礼貌,劲讲唔该~环境就有少少迫~食物方面叫做个小笼包、排骨拉面同埋一杯可乐小笼包:好味~虽然比不上我十分想念的台湾鼎泰丰小笼包,但顶下瘾都唔错~~皮薄肉鲜~入面有好多上汤~好想添食~不过连个面都食唔晒啰我排骨拉面:个面同排骨系分开上的,可能我食惯浓味野,所以觉得个面都几淡~面质方面普通啦,说不上弹牙~至于排骨几好,睇相以为佢得3小旧,出到黎原来有4大旧,系炸排骨黎既,唔算好油,都几好味,食晒排骨,食唔晒D面饮可乐会好体贴咁俾个杯你价钱都几贵~下次同人share食先~即系有下次啰~哈哈~

食物方面叫做个小笼包、排骨拉面同埋一杯可乐

饮可乐会好体贴咁俾个杯你

价钱都几贵~下次同人share食先~
即系有下次啰~哈哈~