2010-02-23 3 浏览
为左庆祝好朋友生日,大家想试新野,不过唔想又食放题..依度有埋泰式野食,所以就试下。装修好有外国既感觉,坐埋边仲可以望到维园!沙律虽然唔系有好多款,但系样样都好好味,尤其系个有粉丝既泰式沙律!非常开胃!刺身有三文鱼、吞拿鱼、带子等等..都几新鲜。炸物有天妇罗虾、吉列虾..仲有好多款串烧。仲有咖哩蟹、虾、带子等等..甜品细细件,可以样样试下。我地一行六人都觉得野食有酒店既水准。大部份野食我地都有encore,仲有service好好!收碟快、仲会成日加水。啲waiter个个都好有礼貌!仲有reception既姐姐,我地早左一个钟去放低个蛋糕,其实我地冇谂过系入面切个蛋糕但系佢地见我仲攞住个大纸袋仲主动问驶唔驶keep埋系度先,非常好!!不过大家净系食食食..啲waiter有帮我地影相..不过我地就冇影到野食既相..= =不过短期内一定会再去!!
刺身有三文鱼、吞拿鱼、带子等等..都几新鲜
,非常好!!
2010-02-19