2019-01-20
今日下昼入左屯门公园玩,果度新开左一个有沙有水玩,又有新式千秋玩...不过人多到不得了...入左屯门玩就梗系系屯门揾食...随便上黎OpenRice 揾...揾到呢间食泰国野!佢门口都有好多车就咁泊门口,如果揾唔到位,行入小小有个大咪表位!过去时打左去留位同埋问泊车位置!听电话果位小姐好好人,话就黎有两台人走,泊车既话门口啱啱有一个位去到佢地留左个卡位俾我地!太好啦!小朋友可以坐入去安安全全,食都食得安生d 我地叫左7样野同3杯野饮,第一样到既竟然系薄饼同蒜蓉包大佬,但我个咖哩未到㖞!冇计,食住先啦!个蒜蓉包好好味啰再黎系个猪颈肉同马拉盏炒通菜!个猪颈肉就一般般,我觉得唔够热,但可能因为上埋个小火炉等兴热先食挂! 个通菜又系好好味!不过就细碟左小小然后上左杯芒果野饮,一般般!但个样呃得下人另一杯西瓜冰,我仔话好饮!我最尾试时就觉得同果汁铺打既西瓜汁差唔多!不过呢度卖成$38杯然后个咖哩大虾到啦!呢个卖$188, 但有成4只大虾仲要开边,所以够晒食!我地之后仲叫多份薄饼点咖哩汁!好味!个汁唔辣!又有旦花👍🏻👍🏻👍🏻最后虾片漏左单!问时个姐姐仲讲笑话听日黎请我地食🤣🤣🤣但我仔话要食,最后等
然后上左杯芒果野饮,一般般!但个样呃得下人
最后虾片漏左单!问时个姐姐仲讲笑话听日黎请我地食🤣🤣🤣但我仔话要食,最后等埋虾片黎食左两块就走啦!净返既攞走😂😂呢只虾片有小小胡椒味,小朋友食觉得辣辣地.
最黎$752 埋单!