餐厅: 富臨漁港
资讯:

餐厅: 富臨漁港
资讯:

去沙田谂住揾姨妈饮茶叹下..点知到最后食唔饱又谷鬼气!一去到知道表姐话要去果间酒楼原来系富临都吓左一吓因为大角咀开左间新分店..听人讲话D杯杯碟碟好污糟..都考虑去唔去试见今日唔黎都黎左..算啦..试下新野到左门口后见到好似好多人咁..以为要等好耐..点知一同佢讲几多个就即刻叫我地入去..心谂:好似好好咁㖞?!点知条友叫我地行到最入之后..D员工都好似唔知发生咩事咁..带我地兜左几个圈先揾到张枱俾我地!好啦..到坐底啦..个地下真系好污糟..纸巾碎之类搞到连脚都唔敢掂地幸好坐左阵有个清洁呀姐黎扫地..咁就算数啦开始洗碗碟..一望...ER....都唔知系茶叶渣定系咩..黑蚊蚊个托碟又油林林..掂都唔想掂但最嬲都唔系呢样..系D员工既服务态度!!2:14分..叫左菜苗饺同凤爪等等..野都就黎食完..菜苗饺同凤爪都唔见纵影..谂住揾个人问下有冇漏单..举左成十分钟手都冇人黎..个部长见住我你眼望我眼挥埋手叫你过黎.都可以扮睇我唔到走左去咩料呀!? 价钱收得平唔洗做呀? 应有既服务去哂边呀?见我地就走就由我地呀?好啦..终于有个呀姐过黎..但个样未训醒咁..又黑口黑面..问佢点解D野咁耐都未
去沙田谂住揾姨妈饮茶叹下..
点知到最后食唔饱又谷鬼气!
一去到知道表姐话要去果间酒楼原来系富临都吓左一吓
因为大角咀开左间新分店..
听人讲话D杯杯碟碟好污糟..都考虑去唔去试
见今日唔黎都黎左..
算啦..试下新野
到左门口后见到好似好多人咁..
以为要等好耐..
点知一同佢讲几多个就即刻叫我地入去..
心谂:好似好好咁㖞?!
点知条友叫我地行到最入之后..
D员工都好似唔知发生咩事咁..
带我地兜左几个圈先揾到张枱俾我地!
幸好坐左阵有个清洁呀姐黎扫地..咁就算数啦
个托碟又油林林..掂都唔想掂
但最嬲都唔系呢样..系D员工既服务态度!!
2:14分..叫左菜苗饺同凤爪等等..
野都就黎食完..
菜苗饺同凤爪都唔见纵影..
谂住揾个人问下有冇漏单..
举左成十分钟手都冇人黎..
部长见住我你眼望我眼挥埋手叫你过黎.
都可以扮睇我唔到走左去
咩料呀!? 价钱收得平唔洗做呀? 应有既服务去哂边呀?
见我地就走就由我地呀?
好啦..终于有个呀姐过黎..
但个样未训醒咁..又黑口黑面..
问佢点解D野咁耐都未黎..
又再过多阵查完先同我讲卖哂冇落单!!!!
我落单果阵已经惊你地会漏..连枱号都帮你写埋..点解咁都可以漏到!?
姨妈都顶唔顺发火闹..但个呀姐连对唔住都好句,,好似我地闹错佢咁
我问你..如果我系纹身客..你仲够唔够胆咁既态度?
临尾顶佢地唔顺取消左碗粉
但埋单果阵照计埋落去..唔睇都拎唔番D钱..大家记得CHECK清楚
希望见到我呢篇食评既人
唔好为左平果小小去揾气受
食几多都补唔番条数!
就算去都唔好去沙田果间!!

顺便讲下D食物.:南瓜露冻左好难食,就算热个味都怪怪地!!
炖奶就叫得过..几香几滑
香麻流沙包太甜..只不过系芝麻糊加林哂既包
煎花枝饼唔错
春卷炸到变左啡色..(但有D人确系钟意咁既)
金蒜烧茄子都OK..但街边既煎酿三宝仲好
2013-02-08