2024-03-09
呢间 Pizza Hut 都唔系第一次帮衬。。。但都真心想反影下佢食物嘅 size 同价钱,真心唔成正比。。。😓😓😓话说本人昨天叫了两个 Pizza。。。一个系超级至尊和千岛海鲜普通批再加一个一人餐嘅猪仔骨。。。加$10转半份意粉和加$3转个磨菇汤。。。回家开来看后,真心觉得个猪仔骨份量少得惊人。。。所以想反映吓。。。😑😑😑话说个一人份猪仔骨(写住有半份)心谂应该都有6条骨呀。。。因为平时见开 d 猪仔骨一份都好大份下。。。心谂半份应该都多。。。因为猪仔骨一人餐系要加$5x转。。。即$109。。。半份猪仔骨。。。再加$10转半份意粉,再加$3转磨菇汤。。。即系个猪仔骨一人餐 Total 要$122。。。但系只得四条骨。。。本人真心觉得价钱与份量不成正比。。。真心想反映下。。。真心不会有下次。。。😡😡😡