2008-09-01 11 浏览
板前食得多, 食次食板长, 攞飞条队同板前一样咁长, 建议你摆几张登系度俾人坐啦, d 人企又系阻, 坐又系阻, 点解唔俾人舒服d等呢? 我行左一转sogo 加一转it 终于到我, 其实系service 上我唔觉得系差, 我0黎左碟有沙律酱ge天妇罗 ( 系我唔记得叫走), 佢都肯换俾我, 所以我见其他人话唔肯换无wasabi ge sushi 系有d奇怪. 系食品质素上边, 我觉得系好过板前0既, 新鲜d 同多款d, 帆立贝真系好大只, 我觉得好抵食, 而且因为只有一件, 可以叫多几款, 好过下下都打孖上0既sushi 舖好多. 另外亦都觉得wasabi 重手左啰, 我女朋友唔食0架...........可唔可以大只d 提示下d 客-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------192 日

192 日