2007-12-16
餐厅唔算大. 约20个位. 唔多人.但气氛好好. 另外重有bar枱可以饮下酒倾吓计. 有好多外国人帮衬. 感觉好似番英国咁.我地3个人叫咗4个菜同啤酒. 饱到食唔晒!! 1.sausage拼盘- 我地要咗大嘅,有6种sausages, 我自己就最钟意白色𠮶只同入面有芝士个只.好好味.另外𠮶啲都唔错. 伴有大量薯条!2.炸mushroom - 𠮶皮炸得好脆但系入面嘅mushroom都重系非常juicy!! 超正!! 推介!! (多谢热情嘅waitress推介~~~ 如果唔系我谂我哋唔会叫!)3.咸猪手- 哗! 𠮶皮无敌脆. 好似食紧薯片!! 啲肉都唔算太咸. 伴有大量酸菜. 可能因为要等好耐. 猪手上枱时, 我都己经大半饱. 所以唔系食咗好多. 但都算系一定要叫嘅菜式!!4.salad - 好大碟,𠮶sauce唔错,啲蔬菜好新鲜.5.Warstiner - 依只酒好易入口. 有淡淡嘅麦香味. 好快就比我饮完一杯!! 店内重有3只芥末. 我最钟意就系甜甜哋嘅honey mustard!!热情嘅waitress 服务一流!! 一生第一次食奥地利菜/德国菜. 真系充满惊喜.
我地3个人叫咗4个菜同啤酒. 饱到食唔晒!!
热情嘅waitress 服务一流!!
一生第一次食奥地利菜/德国菜. 真系充满惊喜.