2011-05-23 22 浏览
早上有网上见到团购, 俄罗斯菜....未试过, 而且位于中环区, 唔洗4百元包加一2人晚餐, 好似几抵!!因为庆祝结婚纪念, 所以3日前已经BOOK位, 2个时间选择: 6时 OR 8时半, 当然系6时好喇~~ 早D食完食D回家休息!!当日6时准时去到, 可能系太早, D人都未放工, 只有几台人~~ 感觉冷清!!门口细而且位于阁楼, 风水位麻麻!Menu for Coupon users头盘 ~ 俄式拼盘俄式蟹肉沙律 I LIKE IT其他...都系一般主菜入面真系要赞一赞个牛柳 鸡肉"鞋"左少少, 猪肋骨麻麻有D"UN"...最后甜品系用士多啤利浆加芝士幕斯当然最后唔少得要入冰房饮番杯Vodka现场有LIVE BAND 表演, 不过气氛真系麻麻~~ 而且成日有个俄罗斯小姐SALE 你要唔要俄罗斯面包~~ 个小姐木口木面, 亦都无介绍个包, 叫人点够胆试呀~~

门口细而且位于阁楼, 风水位麻麻!
Meun
其他...都系一般
传统牛尾罗宋汤
Main Course
主菜入面真系要赞一赞个牛柳
鸡肉"鞋"左少少, 猪肋骨麻麻有D"UN"...
Dessert
最后甜品系用士多啤利浆加芝士幕斯