见到有葡挞味鸡蛋仔就谂住试吓,点知番到屋企一拎出嚟发现中晒伏,成底鸡蛋仔系又淋又烂溶溶,仲要面头𠮶几粒个样已经系成底最正常,下面完全系一pat嘢咁变晒形,唔讲真系唔知系鸡蛋仔🤮我都鼓起勇气试咗一两粒,发现佢表面虽然深色,但入面系未熟晒,然后未熟嘅粉浆仲要同啲葡挞馅捞埋一齐,成件事系睇同食都极之唔开胃,仲好意思收$36一底🙄🤯但睇佢社交平台相入面嘅鸡蛋仔又好正常,所以可能咁啱𠮶姨姨唔识整,但唔识整可以照直讲整唔到,而唔系整到烂晒又唔熟都仲比人食,如果系小朋友照食咗都唔知点算🤢今次当买个教训,下次就算买鸡蛋仔都要check下货先好走,同埋希望老细见到可以改善下,以免做坏招牌😮‍💨

葡挞鸡蛋仔

葡挞鸡蛋仔