2019-05-09
依家正正系考试既时候,人就总系会懒,所以唔想出港岛又唔想出去慢慢食咁晒时间而我就好耐冇食过韩国野,而我住个区系冇韩国餐厅!!!呢间外卖都系第一次食,做下外卖仔买埋比屋企人啦唯有杂莓乐园 ($18 优惠价)济州青橘子好香,唔会太甜同橘子皮既苦味系汽水底,又唔会唔夹,反而橘子香味都更出杂莓就其实系得几粒,好似冇加到味落杯野到,整体都几好韩式素食拌饭 ($82)素牛肉几有咬口,扮得都几似,有肉既质感而其他配料都好足够,食到最后都仲有配料可以送饭食同埋呢只辣酱唔系得个辣字,系有少少甜味,加埋落去其实辣味都会减少左,建议可以落多少少去食素牛肉紫菜饭卷 ($60)D饭系红色既,但又唔觉有咩特别既味道D配料令到成个紫菜饭卷好爽口~因为青瓜丝哈哈仲有扮得好似既素牛肉都好好食泡菜猪肉便当 ($80)呢个个汁系劲辣!!!不过系好香口,猪肉都够多,有埋泡菜既酸加上饭系可以中和翻既猪肉唔会好硬,因为系比较细块,会入味好多 (姐系辣D~)仲有少少既炒粉丝系好香麻油味,唔算好油,配菜黎讲都几饱肚~整体其实系中环区个价钱都算贵,不过份量黎讲都几足,紫菜饭卷都有成10旧,拌饭都系好大碗呢度total都够3个人食架,大
而我就好耐冇食过韩国野,而我住个区系冇韩国餐厅!!!
呢间外卖都系第一次食,做下外卖仔买埋比屋企人啦唯有
杂莓乐园 ($18 优惠价)
济州青橘子好香,唔会太甜同橘子皮既苦味
系汽水底,又唔会唔夹,反而橘子香味都更出
杂莓就其实系得几粒,好似冇加到味落杯野到,整体都几好
韩式素食拌饭 ($82)
素牛肉几有咬口,扮得都几似,有肉既质感
而其他配料都好足够,食到最后都仲有配料可以送饭食
素牛肉紫菜饭卷 ($60)
D饭系红色既,但又唔觉有咩特别既味道
D配料令到成个紫菜饭卷好爽口~因为青瓜丝哈哈
仲有扮得好似既素牛肉都好好食
泡菜猪肉便当 ($80)
猪肉唔会好硬,因为系比较细块,会入味好多 (姐系辣D~)
仲有少少既炒粉丝系好香麻油味,唔算好油,配菜黎讲都几饱肚~
呢度total都够3个人食架,大家系中环番工都可以黎买番office食~