餐厅: 賞茶 (荷里活廣場)
资讯:

2020-02-29 414 浏览
之前去荷里活广场既赏茶买野饮时见仍有小食但一直无机会试, 有次要去睇电影, 时间唔上唔落怕唔够时间食野, 谂起呢间就同朋友讲不如就试佢啦!! 佢间店虽然细细地不过都有个bar枱企位的.呢期我中意饮佢既桂花乌龙波霸奶茶 😋 佢既甜度无得拣, 饮落有淡淡桂花味珍珠亦有咬口. 然后再配沙茶干伴乌冬+炸鸡中翼&盐酥花枝丸, 朋友就点咗个台南套餐, 盐酥小派对+波霸奶茶, 盐酥小派对内有一口鸡, 花枝丸&薯条.点餐要等大概15分钟, 唔.. 睇时间应该可以既. 等到食物送到即刻开餐. 佢既薯条真系不得了, 粗身有薯味又有咬口, 洒上椒盐粉后简直食到停唔到口. 😋 鸡粒既份量都多. 而我既沙茶干伴乌冬, 乌冬质料比较普通, 沙茶酱非常足够, 不过整体有啲喊. 炸鸡中翼好食! 有个前菜酸醋云耳(or木耳?)实在太酸了..😅 盐酥花枝丸好味但另一粒系贡丸(??) 明明写住只有花枝丸呢(我中意食花枝丸啦!)快快趣食完之后时间岩岩好过去睇电影!!

快快趣食完之后时间岩岩好过去睇电影!!
2020-01-22