2016-12-21
有朋友介绍所以lunch就去左试下,我今日就食左一个SALAD(Small) + Mushroom Soup + Toast =$138Lemur Leap Frog Salad (Small) - $78个酱好特别好match,系好衬架~少少柚子感觉系沙律酱~另外面个d脆脆唔好睇少丫,都系精华黎架,将佢地捞匀先食零舍爽yy!当然至开心ge系呢个salad有牛油果所以点食都觉得好食~haha虽然佢配好比你ge款唔多,但系其实可以自己拣款架~加配左个Mushroom soup,好大碗,真系好饱肚,建议可以揾人share~佢唔系得汤,仲有好多似系素ge材料捞埋o系入面。至于个toast,虽然加$15先有,都几贵,不过真系好味,够香够脆又热~朋友食左个half ge wrap~佢话好正丫,不过我病左冇食到,下次试下先~
个酱好特别好match,系好衬架~少少柚子感觉系沙律酱~
虽然佢配好比你ge款唔多,但系其实可以自己拣款架~ 加配左个Mushroom soup,好大碗,真系好饱肚,建议可以揾人share~佢唔系得汤,仲有好多似系素ge材料捞埋o系入面。 至于个toast,虽然加$15先有,都几贵,不过真系好味,够香够脆又热~ 朋友食左个half ge wrap~佢话好正丫,不过我病左冇食到,下次试下先~