2024-06-28
以前嚟过呢度食晚餐,感觉食物质素都唔错!今次第一次嚟一碗肉燥食早餐,见到佢每个星期每日都会有唔同餐做特价,于是见到今日𠮶餐系猪扒煎双蛋米粉配热饮$33就入去食☺️——————因为第一次试呢度啲早餐都有啲期待,而且价钱觉得合理唔系太贵😊猪扒觉得味道唔错,同埋唔会好硬👍🏻至于米粉呢真系好普通,而且汤底冇味一啲都唔吸引🥹煎双蛋我叫咗熟蛋,所以都系正正常常,但系煎蛋系应该冇落盐😅至于饮品,我叫咗热台式奶茶,好明显呢杯唔系正宗嘅台式奶茶🙈🙈 饮落去觉得完全冇味好似饮紧奶水咁🤔 ————店舖环境我觉得一般,枱面有啲奇怪坐落去嘅时候觉得唔系太想逗留好耐!而且好似冷气唔系好够觉得一路食感觉好热🥲同埋佢特价嘅餐只是唔清晰,原来落咗单之后埋单佢就会自动平返俾我,因为佢本身落单嘅时候都系原价🤭Anyway ,早餐唔系好贵,但系如果有得拣嘅话嘢食味道相当之唔吸引🤧应该唔会再嚟食早餐
——————
猪扒觉得味道唔错,同埋唔会好硬👍🏻
至于米粉呢真系好普通,而且汤底冇味一啲都唔吸引🥹
煎双蛋我叫咗熟蛋,所以都系正正常常,但系煎蛋系应该冇落盐😅
————
而且好似冷气唔系好够觉得一路食感觉好热🥲