2020-08-10
📍茶星人上星期经过美孚就顺便试吓bookmarked 左一段时间嘅茶星人🥰佢哋店嘅饮品种类非常多😍有超多系列可以选择! 选择困难症嘅我拣咗10分钟先拣到饮咩🥺因为有好多款我都想试呀😢- 芒果双朱脆皮($33)杯嘢饮有得选择甜度 我就懒健康咁样拣咗少甜😂杯嘢饮底下面有好多芒果粒 仲有好多朱古力脆皮🤤 甜甜地 又唔会太甜 我好钟意呢杯!🤭够晒特别👅下次再饮可能会想试下再少啲糖🙈芝芝桃桃($33)呢杯一样我叫咗少甜少冰👅 呢杯野饮落去咸咸地甜甜地 桃味都几浓👍🏻不过平时麻麻哋咸咸地嘅嘢饮 所以我都系钟意脆皮𠮶杯多啲🤪 不过钟意芝士奶盖嘅话 应该几钟意!水果大爆炸($33)杯嘢饮入边有好多水果🤩有苹果、火龙果、菠萝等等 饮落去酸酸甜甜我叫咗少甜 觉得啱啱好👍🏻 都几好饮👻Darling 菠萝乳酸梳打($30)杯嘢饮底下都有几多菠萝🍍啱晒我呢啲钟意食菠萝嘅人😹不过杯嘢梳打味有啲重 乳酸味唔岀😢我这比较钟意饮乳酸味嘅嘢🙊-我下次有机会经过都会想试埋其他 我仲有好多嘢想试😂😂✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎综合食评外观:★ ★ ★ ★ ☆回头率:★ ★ ★ . 5抵食指数:★ ★ ★ . 5
芒果双朱脆皮($33)
杯嘢饮有得选择甜度 我就懒健康咁样拣咗少甜😂
下次再饮可能会想试下再少啲糖🙈
芝芝桃桃($33)
呢杯一样我叫咗少甜少冰👅
呢杯野饮落去咸咸地甜甜地 桃味都几浓👍🏻
不过平时麻麻哋咸咸地嘅嘢饮 所以我都系钟意脆皮𠮶杯多啲🤪
不过钟意芝士奶盖嘅话 应该几钟意!
水果大爆炸($33)
杯嘢饮入边有好多水果🤩
有苹果、火龙果、菠萝等等 饮落去酸酸甜甜
我叫咗少甜 觉得啱啱好👍🏻 都几好饮👻
Darling 菠萝乳酸梳打($30)
杯嘢饮底下都有几多菠萝🍍啱晒我呢啲钟意食菠萝嘅人😹
我下次有机会经过都会想试埋其他 我仲有好多嘢想试😂😂