2022-06-05 1518 浏览
之前行过牛屋见到佢个餐牌 觉得好似几吸引 好想试下 平时都系排晒长龙 见今日条龙冇咁夸张就决定快啲去试下夜晚7点几嚟到 同之前一样都好好生意 入面坐满晒人 以为一定有排等 点知等佐两三个字就已经被安排到座位嗌完嘢食之后 侍应好快就拎佐餐包同汤俾我地 原本我仲想问侍应拎啲牛油俾我搽餐包 点知原来佢地已经一早搽埋 唔洗自己郁手朋友嗌嘅系普通罗宋汤 我就嗌佐个酥皮忌廉汤加佐18蚊 我地主食就分别嗌佐佢嘅招牌威灵顿牛柳 同埋比目鱼大虾 个威灵顿牛柳我嗌佐5成熟 焗得啱啱好 食落都几有层次 岀面层酥皮岀乎佐我嘅意料 唔会好厚身同好粉 一个人食嘅份量都好够朋友嗌嘅比目鱼大虾 煎得劲香口!!!加埋上面嘅汁一流我地差唔多食完嘅时候 隔离枱上佐份猪手 超大份 好鬼吸引 但系我地已经食唔落了决定下次一定要再嚟试埋个猪手

嗌完嘢食之后 侍应好快

朋友嗌嘅系普通罗宋汤 我就嗌佐个酥皮忌廉汤加佐18蚊