2017-11-28
几年前系呢个位食过放题,点知而家转左打边炉,咁附近都无咩任饮任食打边炉,咁就试下啦!星期日价钱贵d,仲要只收现金,如果要食就真系要带够钱先得!个入口真系比较隐蔽,不过都有搭,一入到去 地方真系好细,得10张枱都唔知有冇,好彩啱啱有人走,有张卡位可以坐,既然有位就试下啦,仲要不限时㖞!原来可以食完个鸡煲,之后再拣个汤底黎打边炉,不过无试到个鸡煲,叫左个花胶浓汤鸡啦!都好多花胶,只鸡都煲到好淋,但味道略嫌淡左d,口9钟意咁浓味嘅应该都会几钟意先黎一个海鲜拼盘,有虾,青口,蚬,鲍鱼,鱿鱼,鳝片,龙趸片等等虽然同张纸所写嘅海鲜有分别,可能因为无晒而攞第二d黎填补啦!但都可以接受嘅有部分海鲜系无得再加嘅,但龙趸片,鳝片都可以再添加,呢2样都好食,d肉都唔会好淋好散,都添加左2次仲有响铃即刻炸起攞出黎,都好好食,仲有鱼皮都唔差肉类方便,牛小排肉质几好,好食,添加左几次但羊肉就比较骚饮品方面比较少款,得可乐,加多宝,道地乌龙茶最多,连蜂蜜绿茶都无啦啦得1罐,仲有自家制罗汉果茶,都几好饮甜品方面得1款,但唔系普通雀巢,牛奶公司雪糕总括黎讲,如果想打边炉又唔想比人赶,呢间无限时系几好,但如果多人就一定
星期日价钱贵d,仲要只收现金,如果要食就真系要带够钱先得!
仲有响铃即刻炸起攞出黎,都好好食,仲有鱼皮都唔差
肉类方便,牛小排肉质几好,好食,添加左几次
但羊肉就比较骚
甜品方面得1款,但唔系普通雀巢,牛奶公司雪糕
总括黎讲,如果想打边炉又唔想比人赶,呢间无限时系几好,但如果多人就一定要book位喇,有几间房可能系食私房菜,出面枱都比较少,所以想食最好早d book枱,价钱方面我就觉得贵左d喇,平番d好d